maatwerkoplossingen

Iedere woon- en zorgbehoefte is uniek.

De (mantel)zorgwoning van Green Care Living

altijd passend en huiselijk.

 

De (mantel)zorgwoningen

van Green Care Living worden volledig op maat gemaakt en voorzien van noodzakelijke en gewenste zorg-, hulp- én woonvoorzieningen.

Maatwerk

Een (mantel)zorgwoning is een zelfstandige woning die zonder vergunning op het terrein van uw eigen huis, of van het huis van een naaste die zorg nodig heeft of kan bieden, geplaatst kan worden. De (mantel)zorgwoning van Green Care Living is voorzien van hulp- en zorgmiddelen voor een optimaal wooncomfort en persoonlijke zorg.

Kant-en-klaar

De (mantel)zorgwoning kan naar keuze uitgevoerd worden in een stenen of houten bekleding, met of zonder puntdak en is energieneutraal. Elke woning wordt compleet in de werkplaats van een van onze partners geassembleerd. Het plaatsen van de (mantel)zorgwoning neemt ca. een werkdag in beslag. Een echte fundering is niet nodig; lichte poertjes of stelconplaten voldoen. Bij levering is de woning klaar om aangesloten te worden op de aanwezige riolering, het elektra en water.

Comfort, gemak en huiselijk

Onze (mantel)zorgwoning biedt alle luxe en gemak om het leven van zowel de hulpbehoevende als van de mantelzorger zo comfortabel, gemakkelijk en huiselijk mogelijk te maken. De (mantel)zorgwoning wordt sleutel klaar opgeleverd en als u dit wenst, inclusief meubilair.