(mantel)zorgwoningen

Iedere woon- en zorgbehoefte is uniek.

De (mantel)zorgwoning van Green Care Living

altijd passend en huiselijk.

Voordelen van een (mantel)zorgwoning

Wanneer de gezondheid verandert, veranderen ook de woonbehoeften. Hetzelfde geldt wanneer een kind met een zorgbehoefte ouder wordt. Een (mantel)zorgwoning biedt dan comfort, gemak en privacy aan zowel de zorgbehoevende als de mantelzorger.

Voordelen mantelzorger:

  1. u hoeft geen aanpassingen te verrichten aan uw bestaande woning of,

  2. u kunt dichter in de buurt van de zorgbehoevende wonen

  3. u behoudt uw privacy;

  4. u bespaart tijd en kosten

Voordelen zorgbehoevende:

  1. benodigde zorg is binnen handbereik;

  2. u blijft zelfstandig wonen en behoudt uw privacy

  3. u blijft wonen in uw eigen vertrouwde omgeving.

Comfort, gemak en huiselijk

Onze (mantel)zorgwoning biedt alle luxe en gemak om het leven van zowel de hulpbehoevende als van de mantelzorger zo comfortabel, gemakkelijk en huiselijk mogelijk te maken. De (mantel)zorgwoning wordt sleutel klaar opgeleverd en als u dit wenst, inclusief meubilair.

Zorgbehoefte

Onze (mantel)zorgwoningen zijn geschikt voor iedereen met een zorgbehoefte. De bewoner van de zorgwoning hoeft niet per se een ouder persoon te zijn. Het kan ook gaan om een kind of jong volwassene met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

 

Wel of niet verhuizen naar een (mantel)zorgwoning kan een grote stap zijn.

Green Care Living B.V.
kan u op meerdere fronten ontlasten.
+
IMG-20200518-WA0008_edited.jpg

Voorbeeld

55 m2

Door de gebruikte materialen hebben de woningen een levensduur van ca 30 jaar, en zijn door de bouwconstructie (vlg bouwbesluit) nagenoeg onderhoudsvrij.  De zorgwoningen hebben een hoge isolatiewaarde en voldoen aan de laatste stand der techniek, en veiligheidseisen. Hiernaast ligt de focus op CO2 reductie. De installaties zijn all-electric/ gasloos.  

 

IMG-20200518-WA0006_edited_edited.jpg

Voorbeeld

70 m2

Iedere woonbehoefte is uniek. Onze zorgwoning altijd passend én huiselijk. Uw zorgwoning wordt opgeleverd inclusief hulpmiddelen en voorbereidingen ten behoeve van (eventuele) medische voorzieningen. Welke voorzieningen er geplaatst worden is per situatie verschillend. COPD-patiënten zijn in hun woning gebaat bij meerdere aansluitpunten voor zuurstof. Invaliden (en hun mantelzorger) hebben weer baat bij bijvoorbeeld een bedlift.

Green
Care Living

Green Care Living is een landelijk werkend zorgplatform dat ten doel heeft woon/zorgvraag-stukken voor specifieke doelgroepen in te vullen.